fashion listings
    Home

Skirts and Dresses

Haljine Online


SSL https://haljineonline.rs/


Haljine Online – Najveći izbor haljina na internetu u Srbiji!

Najbolja online ponuda haljina u Srbiji. Haljine koje odišu stilom, svih vrsta, krojeva i boja. Haljine za sve prilike.

Najbolje maturske haljine u kojima ćeš zablistati. Matura je jedan od velikih i važnih događaja, a odabir maturske haljine nije nimalo lak zadatak za devojke koje drže do svog stajlinga. Mi ćemo Vam pomoći u tome.

Na našem sajtu možete pronaći svecane haljine za svecane prilike! Svečane haljine za svadbe, proslave, rodjendane, izlaske... Bilo da tražite elegantne haljine, večernje haljine, svečane duge haljine ili ipak svecane haljine kratke - izbor je Vaš! U našoj bogatoj kolekciji sigurno se negde krije i prava haljina za Vas.

Mi verujemo da moda treba biti dostupna za sve, bez obzira na životnu dob, oblik ili veličinu haljine. Težeći ka ekskluzivnosti, pravimo udobnu, trendi odeću plus veličine koja omogućava našim kupcima da se osećaju najbolje što mogu, u svakoj prilici.Naša misija je da osiguramo da se žene svuda osećaju samouvereno i budu ponosne na svoje obline. Posvećeni smo da Vam pružimo najbolje plus size haljine. Nudimo raznolik izbor odevnih predmeta koji se kreću između casual i večernjih haljina, naš asortiman je ispunjen trendovskim komadima i sezonskim iznenađenjima.

Naše pamučne haljine za plažu ulepšaće vam letovanje. Od mini do maxi modela, raskošnih ili svedenih dekoracija, haljine za plazu iz naše kolekcije obogatiće Vaš stil. Naše tunike za plažu 2020 učiniće Vas kraljicom plaže. Letnje, pamučne haljine za plažu uvek skreću poglede. Zato su se naši dizajneri potrudili da kombinovanjem više različitih stilova i krojeva daju posebnu notu Vašem stajlingu. Tako ćete sa haljinama iz naše nove kolekcije proleće/leto 2020 i na plaži izgledati moderno i u trendu.Popularni kaftani za plažu, koji uglavnom idu uz kupaći kostim su vrlo korisni kada poželite da pravo sa plaže skoknete do kafića ili restorana, a nemate vremena da odete do sobe da se presvučete.

Budite uvek moderne i u trendu. Popusti i do 40% na modele iz najnovije kolekcije proleće/leto 2020. Iskoristi priliku i pronđi svoju savršenu haljinu!

English translation of website


Serbia based business providing a range of dresses for sale. Website includes e-commerce facilities, FAQs, terms and conditions, delivery information, contact form. English translation of website available via link in main description on profile page.
reviewfashionlistings.org reviewer
signals of trust found Signals of trust found on website
  • Delivery information found
  • Terms and conditions found
  • SSL Website secured by SSL certificate
Review of haljineonline.rs
By fashionlistings.org
Information on how we determine signs of trust

spider  Site last visited by us on...
25 May 2022
spider  Average page load time
21.07 seconds
3rd percentile
campany reg/vat  web.archive.org captures
Snapshots of haljineonline.rs may include domain name holding pages
2021    2020   

https://haljineonline.rs/ website


fashionlistings.org (c)2009 - 2023