The most updated and "live" fashion directory on the internet! - see here for more details
fashion listings
    Home

Clothing General

DDG Fashion


SSL https://www.ddgfashion.rs/

Odeca najpoznatijih skandinavskih brendova za sve prilike i uzraste. Pogledajte našu bogatu ponudu, porucite i obradujte sebe i vaše voljene.

DDG Fashion osnovan je 2011.godine sa željom da približi i donese duh severa, skandinavske kulture, inspiracije i načina života! Uvek sveži, poznati skandinavski brendovi namenjeni su slobodoumnim, savremenim ženama, bez obzira na godine, koje znaju šta hoće i cene udobnost pre svega! Kvalitet i pristupačne cene brendova naglašavaju Vaš stil i omogućavaju da uživate u avanturi zvanoj život potpuno neopterećene uniformisanim modnim trendovima!

U našem asortimanu nalazi se odeća vrhunskog kvaliteta za decu, žene i muškarce. Iz ponude dečijih proizvoda izdvajamo haljine za devojčice i bebe koje su idealne za vrele letnje dane. Tu su haljine za devojčice za žurke i rođendane, ali i haljine za svakodnevne prilike. A naravno tu je i kolekcija haljinica za bebe koje će svaku malu devojčicu pretvoriti u pravu princezu.

Kada je ženski asortiman u pitanju, tu su kombinezoni koji će biti nezaobilazan letnji hit i ove godine. Širok izbor ženskih kombinezona raznovrsnih dezena i krojeva čeka Vas na našem sajtu. A kada smo kod letnje garderobe, obavezni must-have i ovog leta biće ženske haljine. Haljine u ponudi su raznih krojeva, veličina i boja. Birajte mini, midi ili maxi haljine, za svečane prilike ili haljine za svaki dan. Kod nas je u ponudi na stotine ženskih haljina modernog dizajna, izrađenih od visokokvalitetnog materijala.

Na kraju, za muški deo sveta imamo preporuku da ovog leta nose neki od naših modela muških pantalona u kojima će se uvek osećati prijatno, bilo da su namenjene za posao, večernji izlazak ili šetnju kroz prirodu. Materijali od kojih su izrađene muške pantalone su izuzetno lagani i prijatni za nošenje tako da su idealni za svaku priliku.


Latest videos by modnivrisak.com

Revija Ivica I Majica

published on 29 March 2022 by modnivrisak.com

page views  Profile page views
Today (so far)
2 views
Yesterday
40 views
More page view stats
spider  Site last visited by us on...
25 January 2023
spider  Average page load time
0.27 seconds
75th percentile

social network presence  Social network presence
facebook
https://www.ddgfashion.rs/ website


fashionlistings.org (c)2009 - 2023