The most updated and "live" fashion directory on the internet! - see here for more details
fashion listings
    Home

Clothing General

DDG Fashion


SSL https://www.ddgfashion.rs/

Odeca najpoznatijih skandinavskih brendova za sve prilike i uzraste. Pogledajte našu bogatu ponudu, porucite i obradujte sebe i vaše voljene.

DDG Fashion osnovan je 2011.godine sa željom da približi i donese duh severa, skandinavske kulture, inspiracije i načina života! Uvek sveži, poznati skandinavski brendovi namenjeni su slobodoumnim, savremenim ženama, bez obzira na godine, koje znaju šta hoće i cene udobnost pre svega! Kvalitet i pristupačne cene brendova naglašavaju Vaš stil i omogućavaju da uživate u avanturi zvanoj život potpuno neopterećene uniformisanim modnim trendovima!

U našem asortimanu nalazi se odeća vrhunskog kvaliteta za decu, žene i muškarce. Iz ponude dečijih proizvoda izdvajamo haljine za devojčice i bebe koje su idealne za vrele letnje dane. Tu su haljine za devojčice za žurke i rođendane, ali i haljine za svakodnevne prilike. A naravno tu je i kolekcija haljinica za bebe koje će svaku malu devojčicu pretvoriti u pravu princezu.

Kada je ženski asortiman u pitanju, tu su kombinezoni koji će biti nezaobilazan letnji hit i ove godine. Širok izbor ženskih kombinezona raznovrsnih dezena i krojeva čeka Vas na našem sajtu. A kada smo kod letnje garderobe, obavezni must-have i ovog leta biće ženske haljine. Haljine u ponudi su raznih krojeva, veličina i boja. Birajte mini, midi ili maxi haljine, za svečane prilike ili haljine za svaki dan. Kod nas je u ponudi na stotine ženskih haljina modernog dizajna, izrađenih od visokokvalitetnog materijala.

Na kraju, za muški deo sveta imamo preporuku da ovog leta nose neki od naših modela muških pantalona u kojima će se uvek osećati prijatno, bilo da su namenjene za posao, večernji izlazak ili šetnju kroz prirodu. Materijali od kojih su izrađene muške pantalone su izuzetno lagani i prijatni za nošenje tako da su idealni za svaku priliku.


Latest videos by modnivrisak.com

Revija Ivica I Majica

published on 29 March 2022 by modnivrisak.com

spider  Site last visited by us on...
30 May 2023
spider  Average page load time
0.2 seconds
80th percentile
campany reg/vat  web.archive.org captures
Snapshots of modnivrisak.com may include domain name holding pages
2022    2021   

social network presence  Social network presence
facebook
https://www.ddgfashion.rs/ website


fashionlistings.org (c)2009 - 2023